{{amount_with_comma_separator}} Lei

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind Termenii şi Condiţiile de utilizare ale site-ului bijuteriicufarmec.ro.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a Termenilor şi Condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului bijuteriicufarmec.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la Termenii şi Condiţiile de utilizare ale serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a Termenilor şi Condiţiilor.

Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare ale siteului sau a conţinutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi bijuteriicufarmec.ro sunt reglementate oficial de Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penaliţăți şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul bijuteriicufarmec.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertente (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare).
Atenţie: fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal.
Prin prezenta, declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl detineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului.
bijuteriicufarmec.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului bijuteriicufarmec.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorul bijuteriicufarmec.ro sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia.
În cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul bijuteriicufarmec.ro îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului bijuteriicufarmec.ro în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.
Administratorul bijuteriicufarmec.ro îşi rezervă dreptul de a anula o comandă:
- în cazul unei erori de preț;
- dacă produsul/produsele nu se mai află în stoc;
- dacă datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete și/sau incorecte;
- dacă tranzacția nu a fost acceptată de catre banca emitentă a cardului cumpărătorului;
- dacă clientul a refuzat primirea unei comenzi anterioare.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti Termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin email la adresa contact@bijuteriicufarmec.ro sau prin intermediul formularului de contact.