{{amount_with_comma_separator}} Lei
Noi, femeile, pur și simplu iubim bijuteriile!

Noi, femeile, pur și simplu iubim bijuteriile!

  • 12-05-2019

Fiecare femeie este unică, de aceea fiecare privește frumusețea în felul ei. Dar orice ar însemna pentru fiecare dintre noi frumusețea, un lucru este cert. Ne place să fim elegante, ne plac culorile, ne place să experimentăm stiluri noi și să ne simțim, în același timp, bine în pielea noastră, cu ceea ce purtăm, fie că vorbim despre haine, încălțăminte sau bijuteriile pe care alegem să le asortăm ținutelor noastre.

Să ne oprim puțin asupra bijuteriilor. Oare ce ne face să le iubim și să ni le dorim atât de mult atunci când le vedem? Mulți m-au întrebat de ce cu cei 100 de lei pe care îi păstrez lunar pentru a-mi cumpăra o bijuterie nouă nu fac altceva... Nu am stat mult pe gânduri și le-am spus de ce aleg să investesc o sumă de bani, mai mică sau mai mare, în bijuterii.

Vă prezint și vouă argumentele mele, deși știu că mă înțelegeți foarte bine.

Ador să-mi cumpăr lunar o bijuterie nouă, pentru că, o bijuterie nouă dă o lumină proaspătă chiar și ținutelor mele obișnuite, pe care le port zilnic la serviciu; Ăsta este felul meu de a-mi oferi o plăcere. Uneori să-mi cumpăr haine sau să plec într-o mică vacanță este mult mai costisitor. O bijuterie mi-o pot permite mult mai ușor; Bijuteriile îmi dau o stare de bine. Mă înveselesc și mă fac să mă simt specială. Purtând o bijuterie drăguță, simt că pot atrage atenția într-un mod plăcut celor din jurul meu; Bijuteriile îmi dau posibilitatea de a-mi crea propriul stil, de a-mi face remarcată personalitatea, fără să cheltui foarte mulți bani. Unele bijuterii au prețuri foarte accesibile.

Sunt sigură că multe dintre voi vă regăsiți în situația mea.

Iubesc bijuteriile!
Iubesc stările de bine pe care mi le produc atunci când le port.